DRONTEN - Kinderen, ouders én grootouders: ze hoeven zich in de herfstvakantie niet te vervelen. De Meerpaal presenteert in de herfstvakantie namelijk twee familie-/ jeugdvoorstellingen!

ZATERDAG 16 OKTOBER, 15.00 UUR: ANDRÉ HET ASTRONAUTJE Christian van Eijkelenburg speelt de voorstelling ‘Andre het Astronautje (4+)’, een productie van Klein Amsterdam Producties in nauwe samenwerking met André Kuipers.
– Hoe word je een goede astronaut?
– Moet je hoog durven klimmen?
– Moet je goed kunnen sporten?
– Moet je weten waar de planeten staan?

‘André het Astronautje’ neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim. In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet. Kaartjes voor deze jeugdvoorstelling kosten slechts €10,- dus mis het niet!

DINSDAG 19 OKTOBER, 15.00 UUR: DE WAANZINNIGE BOOMHUT Dé familievoorstelling voor in de herfstvakantie, naar de mega populaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton. Een perfect familieuitje voor kinderen tussen de zeven en veertien jaar!

Ze zijn terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En die uitvinden zijn meer dan nuttig! Want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen: Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een honderd jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Kaartjes voor ‘André het Astronautje’ en voor ‘De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen’ zijn online te koop op www.meerpaal.nl en tijdens openingstijden bij het Serviceplein van De Meerpaal (telefoonnummer: 0321 388 777).