DRONTEN - Op vrijdag 7 mei – in de meivakantie - organiseert De Meerpaal Welzijn in samenwerking met ASVD Dronten een Drumble Dance Workshop. Tijdens deze ochtend maken jonge mantelzorgers in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar kennis met elkaar en staan er gezellige activiteiten op het programma. “Drumble Dance is een sportieve activiteit waarbij je gaat drummen op een grote bal”, vertelt organisator Claudia Jansen. “We zoeken altijd naar een activiteit waarbij de jongeren lekker bezig zijn, zodat ze even helemaal los komen van de thuissituatie en vooral samen plezier beleven.” De deelnemers worden onderverdeeld in kleinere leeftijdsgroepen.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot 25 jaar die opgroeien met zorg. Dit kan bijvoorbeeld een broer of zus zijn met een chronische ziekte of beperking, een vader of moeder met een psychische ziekte of ernstige verslaving, of een opa of oma die intensieve zorg nodig heeft en in de directe omgeving van het gezin woont. Of kinderen en jongeren die in andere vormen van zorg op groeien.

Meer info

De ochtend start om 10.30 uur bij voetbalvereniging ASVD, Educalaan 29, en is rond 12.00 uur afgelopen. Trek makkelijke kleren aan. Aanmelden voor deze ochtend kan via Claudia Jansen, claudia.jansen@meerpaal.nl of bel of app naar 06-51536434.

Alle activiteiten vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM.