DRONTEN - Op zaterdag 26 maart laat Drontens danstalent zich zien in de Grote Zaal van De Meerpaal. Danscursisten van De Meerpaal Academie in de leeftijd van 6 tot 22 jaar zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van hun eigen dans/choreografie. "Als docenten smullen we echt van deze avond", vertelt dansdocent Hanneke Potthoff. "Het maakproces is al bijzonder om mee te maken, maar als alle puzzelstukjes op zo'n moment allemaal in elkaar vallen, is dat echt iets om trots op te zijn."

In het proces zoeken leerlingen naar passende muziek en een mooi verhaal. Een lange weg van repeteren volgt waarbij alle bewegingen uit het hoofd in het lichaam moeten. Het resultaat? Verrassende, adembenemende en ontroerende dansvoorstellingen van eigen leerlingen van dansschool De Meerpaal. Tijdens de middagvoorstellingen laten maar liefst 56 leerlingen hun danstalent zien en komen er allerlei dansstijlen aan bod.

Eigen Werk in Uitvoering bestaat uit twee middagvoorstellingen: om 14.00 uur en om 16.30 uur. Kaartjes kosten € 5,00 en zijn verkrijgbaar via de website www.meerpaal.nl/theater of via het Serviceplein (0321 388 777). De ticketprijs is inclusief een consumptie achteraf.