Goede doelen zijn ontzettend belangrijk. Die ene euro die u in een collectebus gooit kan net het verschil maken voor diegenen die goede doelen nodig hebben. Door middel van goede doelen zijn er al duizenden levens van zowel mensen als dieren verbeterd en gered.

Onderstaand vindt u een overzicht van goede doelen die mee helpen aan een betere wereld voor mens, dier en milieu:

https://makeawishnederland.org/
Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish wil alle jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen we door hun allerliefste wens te vervullen

https://www.maf.nl
MAF vliegt voor meer dan 1.000 (hulp)organisaties in de meest afgelegen gebieden ter wereld. Geïsoleerde bevolkingsgroepen hebben beperkte mogelijkheden om te ontwikkelen en hulp te ontvangen. Wij geloven dat wel iedereen bereikbaar is.

https://www.childsurgery-vietnam.org/
Echte rechten op een gelijkwaardig bestaan? Sommige kinderen hebben die niet. En die helpen we graag.

https://www.worldanimalprotection.nl
Samen met onze supporters en donateurs beschermen we dieren, wereldwijd. Wilde dieren, in gemeenschappen, vee en dieren in rampsituaties. Help je mee?

http://www.topsportforlife.nl
Levensbedreigend ziek zijn is hetzelfde als topsport: Topsport for Life coacht de zieke en de naaste gezinsleden in die moeilijke levensfase en organiseert daarnaast onvergetelijke groepsactiviteiten-en reizen. Daarnaast vervullen wij ook individuele Harts dromen

https://www.paxvoorvrede.nl/
PAX is de grootste vredesorganisatie van Nederland! Wij werken samen met lokale partners aan vrede in conflictlanden waar het oorlog is of waar de samenleving ontwricht is na jaren van geweld. In Nederland zet PAX zich in voor een solidaire samenleving, samen met lokale organisaties en bevlogen vrijwilligers. Dat komt elk jaar in september samen in de vredesweek.

https://huisdierenwelzijn.nl
Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn zet zich in om minima huisdieren te steunen, maar dat kan alleen met hulp van donateurs met een groot hart voor dieren. Help ons helpen en geef met uw hart!

http://helpmalawi.nu
Steun ons succesvolle en duurzame voedselproject in Malawi, één van de armste landen ter wereld. Met onze methode kunnen boeren voldoende voedsel verbouwen voor hun eigen gezin en anderen in hun omgeving. Inmiddels lijden meer dan 30.000 mensen geen honger meer. Er zijn echter duizenden boeren (en daarmee miljoenen mensen) die onze hulp vragen. Echter, hier is veel geld voor nodig. Help de voortdurende hongersnood duurzaam te bestrijden met uw gift en red mensenlevens! Kijk voor meer informatie op onze website.

https://www.bearsinmind.org/
Word ook een berenbeschermer en zorg ervoor dat de beren beschermd worden! Met uw hulp steunen we wereldwijd projecten om beren te helpen. Lid worden kan via www.BEARSinMIND.org

https://www.salvatorhulp.org
De Stichting Salvatoriaanse Hulpactie steunt kleinschalige projecten van missionarissen en ontwikkelingswerkers in landen in ontwikkeling; d.w.z. directe steun aan de plaatselijke bevolking. Het accent ligt op armoedebestrijding, gezondheidszorg, onderwijs en vorming.

http://www.kalinga.nl
Stichting Kalinga heeft als doel de levens van kinderen en jongeren die rondom de grootste vuilnisbelt van de Filippijnen wonen positief te beïnvloeden door middel van goed onderwijs, zodat ze de armoedecirkel waarin ze zich bevinden kunnen doorbreken. In Nederland werkt de stichting 100% met vrijwilligers en worden nagenoeg kosten gemaakt. Jouw euro komt dan ook daar terecht waar deze terecht hoort te komen.

https://www.stgdebrug.nl
Stichting de Brug is gevestigd in een oud nonnenklooster en is opgericht in 1983, als plek waar 55+ en eenzame mensen hulp en gezelligheid kunnen vinden. Hulp bij moeilijke brieven van de overheid, belastingen, huisbazen e.d en veel activiteiten, van inloopochtenden, tot creatieve bijeenkomsten, dans, muziek, voorlichting, creativiteit en warme maaltijden voor alleenstaande ouderen en eenzame mensen.

https://www.fietsersbond.nl/
De fiets is de oplossing voor alles: het bevordert de bereikbaarheid, is goed voor het klimaat, verbetert je gezondheid en zorgt voor sociale cohesie. Dat wil jij toch ook?

https://www.zoa.nl
ZOA is een Nederlandse hulporganisatie die wereldwijd hulp verleent aan de meest kwetsbare slachtoffers van natuurrampen of oorlogen. ZOA begint met noodhulp en blijft voor de wederopbouw- tot men het op eigen kracht over kan nemen.