DRONTEN - Start to Run, de hardloopcursus voor jou! We doen het met z’n allen


Niet voor niets hebben al ruim 68.000 hardlopers Yakult Start to Run succesvol afgerond. De support van jouw trainers en jouw nieuwe loopmaatjes zorgt voor dat fijne en fitte gevoel, voor meer energie en minder stress.

Als jij ook wilt gaan hardlopen, is Start to Run een goed begin. Lekker sporten buiten in de frisse lucht, elke week op stap samen met je loopmaatjes en enthousiaste en professionele trainers. Je merkt al snel dat jij dat ook kunt: hardlopen. Na zeven weken trainen loop je al zo’n 20 minuten achter elkaar. Bij Atletiek Vereniging Flevo Delta gaan we van start met een nieuwe cursus Start to Run .

Zet jij jouw eerste stap op dinsdagavond 8 maart a.s. om 19.30 uur bij AV Flevo Delta?

Zaterdag extra gratis training

Start to Run is een perfecte cursus om te beginnen met hardlopen Ook als je al enige loopervaring hebt kun je meedoen. Je gaat werken aan je conditie, je energie én je fitheid, maar liefst 93% sluit Start to Run succesvol af! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij professionele trainers jou helpen en begeleiden om het hele traject af te ronden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen. Die trainers én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur. Samen lopen is leuker.

Als klap op de vuurpijl biedt Flevo Delta gratis een 2e training aan op de zaterdagmorgen. Je kunt de extra training ook in je eentje doen aan het eind van de week.

Programma Start to Run

Vanaf dinsdag 8 maart 2022 gaan we in training zodat je na 7 weken al een leuke afstand kunt lopen.

Dinsdagavond 19 april 2022 sluiten we af met een gezellige duurloop met al je loopmaatjes. Deze loop kan iedereen in zijn eigen tempo zeker volbrengen. De trainers motiveren je en delen graag hun kennis. Alle activiteiten vinden plaats vanaf de accommodatie van AV Flevo Delta, Educalaan 18 in Dronten. Heb je vragen dan kun je bellen of appen met Marjo de Groot 06-49980235.

Alle info vind je op https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/13462-yakult-start-to-run-dronten/