DRONTEN - Als jij het zou mogen zeggen in Flevoland, welke keuzes moeten we dan maken over klimaatbeleid? Hoe zorgen we volgens jou voor minder uitstoot van broeikasgassen en wie is hier verantwoordelijk voor? Jouw mening telt! Doe daarom mee met het onderzoek en ga naar www.flevoland.raadpleging.net

Waarom dit onderzoek?

In Flevoland hebben we afgesproken om samen met andere regio’s klimaatverandering tegen te gaan. Daarvoor doen we al veel, maar er moet ook nog veel gebeuren. Zoals minder broeikasgassen uitstoten. Dat betekent dat we moeten stoppen met energiebronnen die zorgen voor meer broeikasgassen in de lucht zoals olie, kolen en gas.

Flevoland stimuleert bedrijven en burgers om energie te besparen en meer schone energie op te wekken. Hier zijn we al mee bezig, want we bouwen windmolens en zonneparken. Maar er zijn ook andere keuzes mogelijk.

Jouw mening telt

De keuzes die we hierover de komende jaren maken, hebben grote gevolgen voor Flevolanders. Daarom willen we jou als inwoner betrekken bij de belangrijke keuzes die we moeten maken. Als jij het zou mogen zeggen, welke keuzes moeten we dan maken?

Doe mee met het onderzoek, want jouw mening telt! Ga naar www.flevoland.raadpleging.net