DRONTEN - Samen de plezier beleven van muziek en dans? Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen samen met een ouder/verzorger meedoen aan deze vrolijke, actieve cursussen. Want samen muziek maken en dansen vormt een bron van plezier voor ouder en kind.Bij Muziek op schoot kan je gezellig en ongedwongen spelen met eenvoudige instrumenten zoals sambaballen, bellenkransen en ritmestokjes. Bewegen met vrolijke materialen zoals ballen, hoepels en dansdoekjes. Bekende én nieuwe liedjes zingen. In een veilige sfeer met veel aandacht voor de kinderen. Muziek op schoot start op 24 januari en duurt 45 minuten. Aansluitend is er gelegenheid voor ouders en kinderen om iets te drinken.

Peuterdans
Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen tijdens de cursus peuterdans veilig vanuit een kring, leren, kijken en luisteren naar elkaar tot ze zelf iets durven te laten zien. Door veel te herhalen ontdekken we samen hoe je in relatie tot geluiden, materialen en muziek in een ruimte kunt dansen. In de eerste les gaat je kind kennismaken met de anderen, de docent en het dansen. De laatste les is openbaar, zodat je als ouder en familie van de vorderingen kunt meegenieten. Deze leerzame cursus start op 13 januari.

Meer informatie is te vinden op de website van De Meerpaal via www.meerpaal.nl/cursussen/ of stel je vraag per mail activiteiten@meerpaal.nl of telefonisch 0321-388 714.